Brigáda v Kynologickém klubu Tovačov, 6.4.2014

07.04.2014 06:45

Nedělní dopoledne patřilo velké brigádě, kdy pooranou cvičební plochu projížděl traktor s bránami a brigádníci vysbírávali kameny, cihly, kořeny a vše možné, abychom vytvořili pěknou rovnou travnatou plochu. Sešlo se pomocníků opravdu hodně a tak šla práce pěkně od ruky. I velké vyorané balvany se podařilo z plochy odstranit. Srovnaná hlína se ještě porovnala a nově osela. Na řadu přijde ještě těžký válec, kterým se celá plocha poválí a urovná, doseje se malý zbytek, na který už nevyšlo osivo a budeme si všichni přát příjemný deštík, aby se nám travička brzy uchytila a zazelenala se. 

Obrovský dík patří Romaně Indrákové, která zařídila veškerou mechanizaci a osivo a strávila kolem této úpravy plochy už spoustu času a ještě stráví další čas válcováním a dosíváním. Děkujeme moc!!! Bez tebe bychom tak krásný plac na cvičení neměli!

Slibovaný výcvik se po brigádě sice neuskutečnil. Skončilo se totiž po čtyřech hodinách lopoty kolem 13. hodiny. Hafani i páníčci už byli unavení dost. Zejména mladý flatík Bren byl úplně K.O.  :-)   Viz fotky a videa  :-D

foto a videa zde